Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

Εποικοδομητική συνεργασία είχε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΤ με αντιπροσωπεία του ΔΣ. ο βουλευτής και Πρόεδρος της ΟΚΕ Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, ολυμπιονίκης Κώστας Κουκοδήμος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν η θέση, ο ρόλος και τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες αθλητικούς συντάκτες, αλλά και θέματα που αφορούν γενικότερα τον αθλητισμό, όπως τα κίνητρα για την ανάπτυξή του, η βία και το ντόπινγκ στον αθλητισμό κ.α.
Ο κ. Κουκοδήμος εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στο θεσμικό ρόλο του ΠΣΑΤ και στην ανάγκη να στηρίζεται το έργο και η αποστολή των αθλητικών συντακτών, ως εγγυητών της εύρυθμης λειτουργίας και προβολής του αθλητισμού. Επίσης αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής ευθύνης που έχει αναλάβει.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης επισήμανε την ανάγκη στενότερης συνεργασίας με τον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά και επείγοντα προβλήματα που απασχολούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τη νεολαία. Επίσης υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί  συντάκτες στα γήπεδα, όσο και σε ζητήματα απασχόλησης στα ΜΜΕ.
Ο ΠΣΑΤ προσκλήθηκε να συναντηθεί σε εύλογο χρόνο με τα μέλη της ΟΚΕ Αθλητισμού της Ν.Δ.
Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Β΄αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Ταμίας Τάσος Αντωνίνης, ο Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Μαμουζέλος και ο Κοσμήτορας; Νίκος Γιαννόπουλος.