Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

18/02/10-Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Ν.Δ. κ. Κ. Κουκοδήμου ύστερα από συνάντηση με το Προεδρείο υπαλλήλων του ΟΠΑΠ, που είναι με σύμβαση ημέρας Εκτύπωση E-mail

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, ύστερα από συνάντηση με το Προεδρείο υπαλλήλων του ΟΠΑΠ, που είναι με σύμβαση ημέρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στη συνάντησή μας συζητήθηκε το θέμα της αναγνώρισης προϋπηρεσίας μονίμων και Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων της Γ.Γ. Αθλητισμού.
Ενημέρωσα για την ερώτηση που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία και την απάντηση της αρμόδιας υφυπουργού για θέματα Αθλητισμού, ως προς τη νομοθετική επίλυση του προβλήματος.
Η Ν.Δ. θα υποστηρίξει στη Βουλή το αίτημά τους, το οποίο αφορά στην αναγνώριση πραγματικής προϋπηρεσίας μονίμων και Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων της Γ.Γ.Α., ως υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενων από αυτήν, έτσι ώστε να αρθεί μια αδικία, την οποία υφίστανται εδώ και χρόνια και να εξισωθούν οι υπάλληλοι με την ίδια εργασιακή σχέση».