Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

09/02/10-Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Ν.Δ. κ. Κ. Κουκοδήμου για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου Ελλάδος σε μαθητές, αθλητές και Ακαδημίες Εκτύπωση E-mail

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θετική, ουσιαστική και με ιδιαίτερο συμβολισμό η πρόταση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου Ελλάδος σε μαθητές, αθλητές και Ακαδημίες, δεν μπορεί παρά να έχει την υποστήριξη όλων όσων αγαπούν τον Αθλητισμό και πιστεύουν στο φίλαθλο πνεύμα.
Ο τελικός μιας αθλητικής διοργάνωσης δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια πραγματική γιορτή για τον Αθλητισμό. Και αυτό, σε κάθε περίπτωση, οφείλουν όλοι οι παράγοντες- ομάδες, φίλαθλοι, παίκτες και διοργανωτές- να το διασφαλίζουν.
Όλοι μας, οφείλουμε να γίνουμε κοινωνοί του φίλαθλου πνεύματος και να αποκλείσουμε κάθε περίπτωση βίας σε αθλητικούς χώρους, έτσι ώστε να καταστούν ελκυστικοί και φιλόξενοι για τους νέους.
Στην κατεύθυνση αυτή, θεωρούμε πως η πρόταση του ΠΣΑΚ μόνο θετικά συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας και ευχόμαστε να αποτελέσει την αφετηρία μιας κοινής προσπάθειας στην οποία καλούμαστε όλοι - πολιτεία, κόμματα, αθλητικοί φορείς και αθλητές - να συμμετέχουμε ενεργά».